top of page
Brainstormen

VACATURE

Planner / Administratief Medewerker
Verbinder tussen student en bedrijfsleven

€ 1.600 tot € 2.000 per maand

Thuiswerk mogelijk

Parttime (24-32 uur per week)

Locatie: Amsterdam

Studentchauffeur.nl is op zoek naar een allround operationeel talent (24-32 uren per week)! Je zult verantwoordelijk zijn voor cq. een bijdrage leveren aan de dagelijkse operatie: het inplannen van de medewerkers, in contact staan met klanten, offertes opstellen alsmede de administratieve afhandeling van veel zaken. Ook het begeleiden van kandidaat-oproepkrachten vraagt aandacht. We beschikken over een team van ca. 175 medewerkers, met name flexkrachten, waarmee we landelijk onze klanten bedienen.

Dagelijks zal je moeten puzzelen met verschillende facetten zoals de aanvangs-en eindtijden van de opdrachten in relatie tot de tijdstippen waarop de medewerkers in de directe omgeving van de aanvangs- of eindlocatie beschikbaar zijn en de eventuele noodzaak van inzet van 1 van onze poule auto's. Snel schakelen in geval van een spoedaanvraag of afmelding zal regelmatig aan de orde zijn.

Je dient zeer punctueel te zijn, het werk vraagt een grote mate van precisie en het houden van overzicht. Daarnaast is een bovengemiddelde beheersing van de Nederlandse taal, zowel spraak- als schrijfvaardigheid, een vereiste klantcontact is veelal zakelijk en formeel. Kennis van zakelijke etiquette is belangrijk.

De huidige groei biedt ruimte voor een rol waarbij initiatief tot verbetering van processen zeer welkom is.

Binnen ons kleine kantoorteam zul je een belangrijke spil zijn: persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van Studentchauffeur.nl zullen hand in hand gaan.

Studentchauffeur.nl beschikt over twee kantoorlocaties, deels thuiswerken behoort zeker tot de mogelijkheden: het resultaat is wat telt!

bottom of page